Bericht van ons vriend, boer André:
Hallo, We hebben dinsdag 15 november weer vlees pakketten. Het vlees is verpakt per vleessoort en word aangegeven met een sticker, zodat u de hoeveelheid van uw portie naar wens in kunt vriezen. De kosten voor een pakket van ±12,5kg bedraagt €10,50 per kilo en voor een pakket van ±25kg €9,50 per kilo. Er is ook een optie voor 30 hamburgers, gekruid of gekruid gepaneerd, op een schaal. De schaal kan je gemakkelijk invriezen om het aantal gewenste hamburgers per keer er af te halen. De kosten bedragen €30 per schaal. Verder is er nog een optie op 2,5kg saucijs/braadworst. Dit kost €8 per kilo. Als u speciale wensen heeft voor de samenstelling van uw pakket, laat het dan weten. Met vriendelijke groet, André van Dorresteijn
Bel André op 06 51180889 om een pakket te bestellen!
We gaan wintergroenten eten en bespreken.
Wintergroenten? Ja – vers en lekker tot diep in de winter. Denk aan boerenkool, aardperen, pastinaak in de moestuin en kiemgroente binnen! Spinazie, veldsla en rucola doet het ook goed, zolang het niet vriest.
Zelfs de slaboom kan vers blad geven tot diep in november.
Wat zijn jouw favoriete wintergroenten?
Matthijs lievelingsgroenten in de donkere maanden zijn: Aardappelen, Aardperen, Andijvie, Groene selderij, Knolselderij, Paddenstoelen, Pastinaak, Pompoen, Prei, Raap, Rammenas, Rode biet, Rode kool, Savooikool, Schorseneren, Spruiten, Uien, Veldsla, Witlof, Witte kool, Wortelen…
Deze workshop is een samenwerking tussen EetbaarSoest en IVN Eemland Duurzaamheidsgroep. Gratis voor jong en oud. Laat graag weten of je komt op: