Contact

Deze website is een project voor lekker en ecologisch eten in Soest, gestart in maart 2015. Geinspireerd door goede initiatieven elders willen we ook in Soest meer eten uit het dorp zelf.

Wil je meedoen of meer weten, stuur een mail naar:

2015-03-19 22_11_59-Nieuw bericht toevoegen ‹ Eetbaar Soest — WordPress

Share

13 antwoorden op “Contact”

 1. Hartstikke leuk initiatief, een fruitplek in een wijkpark. En zelf drink ik brandnetel thee van de verse brandnetels uit de omgeving. Een gezond drankje na de winter.

 2. graag sla ik met soestenaars de handen ineen voor een gezondere leefstijl en diensten ruilen zonder geld. meldt je aan via marionvisje@gmail.com.
  samen kunnen we elkaar een hoop leren, en vooral, samen genieten!

  prachtige site, ik hoop dat ook anderen veel nieuwe initiatieven aanpakken.

  zelf wil ik graag gezond koken met of voor wat mensen, en zoek ik mensen die ik kan begeleiden als boodschappencoach om gezonder te kiezen, te eten en te shinen!

  ga zo door, en post vooral veel informatie! dankjewel.

 3. Beste Göran, Ik ben coördinator van de Soester Burenmarkt. Zou jij op een zaterdagochtend ons de eer willen geven jou onze (gratis) Burenkraam aan te bieden, zodat je ons publiek in persona kan vertellen over deze prachtige initiatieven?

 4. Ik vind het een geweldig initiatief om fruitbomen in Soest te gaan planten. Als je goed om je heen kijkt, zijn er zoveel plekken waar nog makkelijk een fruitboom bij kan!

 5. Dag,
  Wat een leuk inititief. Ik heb op dit moment tomatenplantjes over van een oud Frans ras vleestomaat, de ‘Marmande’ kan goed buiten staan. Als je geinteresseerd bent, laat me even weten wanneer je er een of meer wilt komen halen. (Lange Brinkwegweg, Soest)

 6. Wat een leuke site, jammer dat de moestuin cursus niet door gaat. Ik zou zelf graag een moestuin willen bezitten, het lijkt me heerlijk om zelf verbouwde groenten en fruit te hebben, en ook om dit dan te delen met anderen. Zijn er nog plekken in Soest, weet iemand dat?
  Hopelijk volgend jaar wel de cursus :-).

  1. Hallo Yolanda,
   Er zijn meerdere volkstuinverenigingen in Soest. Misschien is de biologische moestuinvereniging “’t Nut” op de Jachthuislaan iets voor jou?
   Groeten,
   Göran

 7. Ik wil graag meedoen aan de voedselbossen in ontwikkeling in Soest; Zowel bij de pluktuin Veenweide als aan Fruitpark Clemenshof en eventuele andere initiatieven in Soest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *