Voeg toe aan kalender
Wanneer:
23 januari 2016 @ 14:00 – 15:30
2016-01-23T14:00:00+01:00
2016-01-23T15:30:00+01:00
Waar:
Duurzaamheidscentrum Veenweide
Vedelaarpad
3766 Soest
Nederland
Vedelaarpad
3766 Soest
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Goran Christiansson
In de winter laten we de tuin rustig bijkomen. Wij genieten dan van goed bewaarde lekkernijen van de oogsttijd.
Het is een tijd voor ons ook om te rusten en nieuwe plannen te trekken voor het nieuwe jaar.
Wij gaan proeven naar verschillende drankjes en zelf meenemen om thuis te brouwen:
- Ginger ale
- Water kefir
- Kombucha
En, uiteraard, de klassieke sauerkraut/zuurkool/kimchi gaan we maken en proeven.
Ik raad aan om een paar glazen potten met deksel mee te nemen, zodat je levende kweek-culturen mee kan neemen om thuis verder te borrelen. Ook een schone “grolsch”-type fles is raadzaam. Als je een eigen “cultuur” hebt die je wilt delen, neem graag mee!
Kom ook gisten! – aanmelden op info@eetbaarSoest.nl