Donateurs

Vriend van Boomgaard Soestdijk

Wij beheren de boomgaard met een groep vrijwilligers die zich gratis inzet voor het behoud van deze mooie plek. We maken ook kosten voor materieel en plantgoed, gereedschap en informatieborden. Om de kosten te dekken in de komende jaren zijn we altijd op zoek naar mensen die ons een zetje in de rug willen geven. Een donatie van 100 euro per jaar maakt u officieel tot “Vriend van Boomgaard Soestdijk”. In Oktober organiseren wij een exclusieve middag voor alle Vrienden van de boomgaard waar u kunt komen genieten van de oogst.

Zeer goede vriend van Boomgaard Soestdijk

Voor genereuze donateurs die 1000 euro of meer schenken, organiseren we eens per jaar een privérondleiding op afspraak voor u en uw vrienden. Misschien wilt u meer weten over bepaalde bomen of bloemen die hier groeien? Onze experts kunnen aan uw gezelschap uitleg geven en verrassende feiten vertellen!

ANBI Stichting – Belastingvrij Goed Doel

Stichting Trees for Peace is een ANBI-stichting met RSIN nummer 856272851. U vindt jaarverslagen en volledig transparante financien op de website van de stichting.

Nu Doneren met iDeal:

Name

Email address

Project

Message

Amount €*Dank aan alle donateurs!

Vooral aan de particulieren die hebben gedoneerd, groot dank daarvoor.

Wij hebben een donatie van Provincie Utrecht gekregen voor de eerste fase in 2019 – een “Groen aan de Buurt”-voucher – dank daarvoor!

We hebben ook een “Kern-met-Pit” beurs van 1000 euro gekregen van KNHM voor de notentuin. Top!