Parkour

Er is nu parkour op onze server! Als je in de Hub komt dan kan je naar beneden met een ladder. Het is bij de zithoek van Sgamez. We hebben tot nu toe 3 parkours. De eerste is heel makkelijk, het is onmogelijk om te vallen. (gemaakt voor mijn moeder) We hebben ook een medium parkour. Die is iets lastiger, want je kan wel vallen en dan ben dood. Het derde parkour is hard (engels voor moeilijk) en die is aan het einde van het medium parkour. Elke keer dat je valt moet je dus weer opnieuw medium doen. Dat is in het begin wel heel irritant maar later ken je het parkour wel. Dat moest ik even zeggen zodat iedereen het weet. Dat is trouwens het enige dat tot nu toe werkt want de portals werken niet. Daar zijn we nog mee bezig. Tot op de server!

– ProjectErik en EpicGamez

Parkour op de Server

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*