Calendar

Share
nov
15
di
Soester Vlees – vers geslacht – ophalen 15 november @ Boerderij Van Dorresteijn
nov 15 @ 17:30 – 19:30

Bericht van ons vriend, boer André:

Hallo,
We hebben dinsdag 15 november weer vlees pakketten. Het vlees is verpakt
per vleessoort en word aangegeven met een sticker, zodat u de hoeveelheid
van uw portie naar wens in kunt vriezen. De kosten voor een pakket van
±12,5kg bedraagt €10,50 per kilo en voor een pakket van ±25kg €9,50 per
kilo.
Er is ook een optie voor 30 hamburgers, gekruid of gekruid gepaneerd, op
een schaal. De schaal kan je gemakkelijk invriezen om het aantal gewenste
hamburgers per keer er  af te halen. De kosten bedragen €30 per schaal.
Verder is er nog een optie op 2,5kg saucijs/braadworst. Dit kost €8 per
kilo.
Als u speciale wensen heeft voor de samenstelling van uw pakket, laat het
dan weten.
Met vriendelijke groet,
André van Dorresteijn

Bel André op 06 51180889 om een pakket te bestellen!

Share
nov
18
za
Gratis Workshop – Duurzaam Eten – Hazelnoten @ Duurzaamheidscentrum de Veenweide
nov 18 @ 14:00 – 16:00

Welkom op een gratis workshop over hazelnoten en hazelaars in Duurzaamheidscentrum de Veenweide.

Om 14 uur gaan we de Pluktuin in om een paar nieuwe hazelaars te planten, en een oude hazelaar snoeien.

We gaan kijken naar de verschillen tussen geselecteerde rassen en de wilde hazelaars, qua groei en vooral qua notengrootte.

Wilde hazelnoot (links) en selectie cultivar “Webb’s Prize Cob” (rechts).

 

Deze workshop is een samenwerking tussen EetbaarSoest en IVN Eemland Duurzaamheidsgroep. Gratis voor jong en oud. Laat graag weten of je komt op:

2015-03-19 22_11_59-Nieuw bericht toevoegen ‹ Eetbaar Soest — WordPress

Share