Voeg toe aan kalender
Wanneer:
19 januari 2019 @ 15:00 – 16:30
2019-01-19T15:00:00+01:00
2019-01-19T16:30:00+01:00
Waar:
Duurzaamheidscentrum de Veenweide
Vedelaarpad 53
3766 CM Soest
Nederland
Vedelaarpad 53
3766 CM Soest
Nederland
Contact:
We gaan vier verschillende gefermenteerde dranken proeven en zelf maken.
Wilde gisten doen het werk voor ons, en we kunnen zo onze darmfauna bijvullen. De gisten en lactobacilli in de kombucha werken samen om voedingstoffen te ontwikkelen voor onze gezondheid.
Gefermenteerde friszure dranken zijn de startpunt van elk wijn, maar zover gaan we niet deze keer.
We hebben ook lokaal bier gebrouwen van biologische speltgraan van Het Derde Erf:
Deze workshop is een samenwerking tussen EetbaarSoest en IVN Eemland Duurzaamheidsgroep. Gratis voor jong en oud. Laat graag weten of je komt op: